Ποιοί είμαστε | Cretan Food News
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιοί είμαστε

Χρήστος Λάπας
chef & editor
Ισμήνη Παπαδάκη
managing director
Ιωάννης Χ. Λάππας
executive chef
Νίκος Μηλιαράκης
οινοποιός
Σταύρος Βασιλειάδης
bartender
Βασίλης Φλουρής
φωτογράφος - video

Ποιοίείμαστε

ΠΡΟΦΙΛ
Η ηλεκτρονική γαστρονομική εφημερίδα Cretan Food News  γεννήθηκε στο διαδίκτυο από τον Chef Χρήστο Ι. Λάπα στις αρχές του 2013  και είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών και ομαδικής προσπάθειας αρκετών ανθρώπων. Η λειτουργία της εφημερίδας βασίζεται στην καθημερινή ενημέρωση για τα γαστρονομικά νέα στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ο αναγνώστης μπορεί να πληροφορηθεί μέσα από τα άρθρα, τις συνεντεύξεις και τις συνταγές των εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας, αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα στην διάρκεια της ημέρας μέσω της στήλης «τελευταία νέα».  
Η Cretan Food News δίνει τη δυνατότητα σε πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων να έχουν έναν εξειδικευμένο χώρο ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής.  Προσφέρει στους αναγνώστες της, έναν πλήρη οδηγό καταστημάτων τροφίμων και πρώτων υλών, βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, χώρων εστίασης και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς επίσης και ένα εύρος δελεαστικών προσφορών.
Σκοπός μας είναι, η ενημέρωση των επισκεπτών μας, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, η προβολή της κρητικής παραδοσιακής και ελληνικής γαστρονομίας αλλά και ο εκσυγχρονισμός αυτής.