Lato Boutique Hotel | Cretan Food News
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel

Cretan Food News

Το ξενοδοχείο Lato Boutique στο Ηράκλειο Κρήτης υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα σύνολο εξαιρετικά ποιοτικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, με άριστη τεχνογνωσία και αυθεντική Κρητική φιλοξενία.

Πλήρως ανακαινισμένο το 2012-2013, το ξενοδοχείο λειτουργεί 35 χρόνια ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες των επισκεπτών του και ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες τους.

Η θέση του ξενοδοχείου Lato Boutique είναι μοναδικά προνομιακή. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παλιό λιμάνι της πόλης, με απεριόριστη θέα στο Ενετικό κάστρο και το Κρητικό πέλαγος. Στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ηρακλείου, σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες γειτονιές και μόλις λίγα βήματα από την κεντρική αγορά και το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα πλούσιο σύνολο προτάσεων για εξερεύνηση της πόλης και ολόκληρου του νησιού.
Το ξενοδοχείο Lato Boutique λειτουργεί όλο το χρόνο κι αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής στην πόλη του Ηρακλείου, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή και χαλάρωση.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από δύο γειτονικά κτήρια επί της οδού Επιμενίδου. Στο κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου βρίσκονται όλες οι κοινόχρηστες υποδομές, υποδοχή, lobby, εστιατόρια, bar, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων κι ένα μικρό κέντρο ευεξίας, καθώς και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και πολυτελείς σουίτες. Ακριβώς απέναντι από το κεντρικό κτήριο βρίσκεται νεοαποκτηθέν μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα δωματίων. Τα δύο κτήρια είναι ενοποιημένα λειτουργικά και ο επισκέπτης απολαμβάνει απολύτως κοινές ανέσεις, υπηρεσίες και διευκολύνσεις διαμονής.

Διαμονή
To ξενοδοχείο Lato Boutique διαθέτει 79 δωμάτια και σουίτες. Πλήρως ανακαινισμένα το 2012-2013, όλα τα δωμάτια προσφέρουν λειτουργική άνεση, μοντέρνο εξοπλισμό, εργονομία κι αισθητική.

Στο κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου βρίσκονται 46 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και 8 πολυτελείς σουίτες, ενώ στην νέα μας πτέρυγα, ακριβώς απέναντι από το κεντρικό κτήριο, βρίσκεται ένα μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα 25 δωματίων.

Τα δύο κτήρια είναι ενοποιημένα λειτουργικά και ο επισκέπτης απολαμβάνει απολύτως κοινές ανέσεις, υπηρεσίες και διευκολύνσεις διαμονής.

Η ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του ύπνου και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής, σε συνδυασμό με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και την έξυπνη διαρρύθμιση, εγγυώνται μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαμονή.

Οι τύποι δωματίων «Standard», «Superior» και «Superior με θέα στη θάλασσα» αφορούν στη θέση του δωματίου σε σχέση με την θέα που προσφέρει. Οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και οι διευκολύνσεις που παρέχουν είναι απολύτως ίδιες για όλους τους τύπους δωματίων. 

Τα «Executive δωμάτια» και οι σουίτες «Junior» και «Εxecutive» έχουν ιδιαίτερη διαρρύθμιση, επιπλέον χώρο και εξοπλισμό, καθώς και μοναδική θέα στο Κρητικό πέλαγος και το Ενετικό κάστρο στο παλιό λιμάνι του Ηρακλείου.

Εστιατόρια
Τα εστιατόρια του Lato Boutique αναδεικνύουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη γαστρονομική δυναμική του ξενοδοχείου. Τα εστιατόρια «Brillant», «Herbs' Garden» και «Aroma», προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους περίσταση, διαθέτοντας ιδιαίτερη «προσωπικότητα» με προσεγμένη διαρρύθμιση, μοντέρνα αισθητική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Τα μενού των εστιατορίων μας προσφέρουν εμπειρίες γεύσεων γεννημένες από τα πιο αγνά προϊόντα της Κρητικής γης. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά κάθε συνταγής και η δημιουργική εκτέλεση είναι το μυστικό της επιτυχίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς. Το αγνό παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο, τα μοναδικά στον κόσμο βότανα του νησιού μας, τα ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα, τα παραδοσιακά Κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα, το ντόπιο μέλι, τα άγρια χόρτα, τα χειροποίητα ζυμαρικά, τα φρέσκα ψάρια, είναι οι «θησαυροί» της κουζίνας του ξενοδοχείου Lato Boutique.

Εκδηλώσεις & Συνέδρια
Το ξενοδοχείο Lato Boutique προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με χώρους άρτιας αισθητικής και δυναμικής λειτουργικότητας, συνεδριακές αίθουσες και χώρους πολλαπλών χρήσεων, καθώς και με δύο a la carte εστιατόρια, η ομάδα του Lato προτείνει και οργανώνει εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, φροντίζοντας έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Τοποθεσία: