Χάλαβρο OpenBar | Cretan Food News
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Χάλαβρο OpenBar

Χάλαβρο OpenBar

CFN

Μία ανάσα δροσιάς σάς προσκαλεί στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μέσα από έναν εγκαταλελειμμένο χώρο γεννήθηκε ένα open bar, το “ Χάλαβρο”, όπου μία ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί συνδετικό κρίκο για δύο πεζοδρόμους του Ηρακλείου, τις οδούς Μιλάτου και Κοραή!

Τον πρωτότυπο αυτό χώρο με το καλόγουστο design έχει επιμεληθεί η Ευρυδίκη Λεκάκη, επιτυγχάνοντας τη δημιουργία μιας καλοκαιρινής ατμόσφαιρας, αν και στο κέντρο της πόλης!
 
Το “Χάλαβρο” ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει να σας υποδεχτεί από το πρωί, προσφέροντάς σας τον πρώτο πρωινό καφέ, από την εκλεκτή ποικιλία Taf. Και όσο πλησιάζει το βράδυ και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, σας προσκαλεί για ένα ποτό κάτω από τον έναστρο ουρανό! Η ενημερωμένη κάβα του είναι ικανή να καλύψει όλων των ειδών τις προτιμήσεις με προτάσεις από κάθε άκρη της γης, καθώς περιλαμβάνει πάνω από 120 ετικέτες ποτών! Παράλληλα τα classic και signature cocktail θα λατρέψουν τόσο οι φανατικοί πιστοί τους όσο και οι μη! Μία cocktail list άκρως δροσιστική και με έμφαση στη λεπτομέρεια, την οποία επιμελείται και υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Δενδράκης, έχοντας μυήσει ταυτόχρονα τους bartenders του open bar στην τέχνη και τη μαγεία του cocktail!
 
Ένα επιπλέον στοιχείο, που διακρίνει το “Χάλαβρο” είναι ότι σας παρέχει τη δυνατότητα να γευτείτε ένα από τα υπέροχα snacks ή ακόμα και ένα από τα προσεγμένα και εξαιρετικά κυρίως πιάτα του, καθ´όλη τη διάρκεια της ημέρας!
 
Το “Χάλαβρο”, αποτελώντας μία μοναδική πρόταση για το φετινό καλοκαίρι και ανατρέποντας τα δεδομένα στο χώρο της διασκέδασης, σας καλεί να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με ακούσματα vintage και retro, που αποπνέουν την αισθητική του ‘60-’70 σε μια πιο ευρεία κλίμακα, και με ήχους reggae, latin, jazz, house μουσικής! Επιπροσθέτως σκοπεύει να σας εκπλήξει ευχάριστα μέσα από event nights, που θα λάβουν μέρος κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Ανακαλύψτε τα!

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Χάλαβρο OpenBar
Ώρες λειτουργίας: 10:00 έως αργά το βράδυ