Το μεζεδοπωλείο Ρακωδείον προτείνει το «ΚοΝτοσουβλάκι»! | Cretan Food News
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Το μεζεδοπωλείο Ρακωδείον προτείνει το «ΚοΝτοσουβλάκι»!

Το μεζεδοπωλείο Ρακωδείον προτείνει το «ΚοΝτοσουβλάκι»!

Συνταγή: Ρακωδείον
Χρόνος Προετοιμασίας: 60'
Βαθμός Δυσκολίας: 2

Ευχαριστούμε το μεζεδοπωλείο Ρακωδείον στο Αρκαλοχώρι για τη συνταγή που έστειλε στην CretanFoodNews.gr.

Υλικά

  • Χοιρινό από μπούτι κομμένο σε κύβους

Υλικά για τη μαρινάδα:

  • λευκό κρασί
  • κόκκινες πιπεριές
  • πράσινες πιπεριές
  • ντομάτα
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • θυμάρι, ρίγανη
  • φασκόμηλο

Ανακατεύουμε το κρέας με όλα τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Φτιάχνουμε τα κοΝτοσουβλάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα σε μέτρια φωτιά για μίση ώρα περίπου.

Σερβίρονται με τηγανιτές πατάτες, ξεροψημένη πίτα και με ντιπ γιαουρτιού και κόκκινης πιπεριάς.
 
Καλή όρεξη!