ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε | Cretan Food News
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε

ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε

CFN

Η  ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε λειτουργεί περίπου τέσσερις δεκαετίες καθώς ιδρύθηκε το 1977 με την επωνυμία ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με την οποία και καθιερώθηκε επί 36 έτη έως και το 2013 οπότε μετατράπηκε σε Α.Ε

Δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) με αντικείμενο εργασιών την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, πώληση και διανομή Α΄ υλών μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, χυμών και αναψυκτικών.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων για την καθημερινή διανομή των προϊόντων της.

Η ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά αξιόπιστες εταιρείες  κάποιες των οποίων είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, αλλά και καταξιωμένες και αξιόπιστες ελληνικές όπως : ΕΛΑΙΣ-UNILEVER ΗΕLLAS (KNORR) – GENERAL MILLS ΕΛΛΑΣ – MASTER MARTINI ΕΛΛΑΣ – ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ¨ – MISKO – BARILLA HELLAS – ΩΜΕΓΑ –JACOBS – ΜΠΙΛΙΑ ΧΥΜΟΙ – INΤΡΟΦΕΞ – ΣΟΥΡΩΤΗ

Η αναμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων της με ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την άριστη  τεχνική υποστήριξη και τον απόλυτο σεβασμό στους πελάτες της και το άψογο after sale service της, αποτελούν βασικά στοιχεία της εδραίωσης και διατήρησης της εταιρείας στην αγορά της Κρήτης όπου κατέχει κυρίαρχη θέση και επιβεβαιώνει την προσπάθειά της να μην απογοητεύσει όσους την  εμπιστεύονται.

Η ανάπτυξη της ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε οφείλεται σημαντικά στο έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό και την προσπάθεια για διαρκή ενημέρωση των συνεργατών-πελατών της για τις εξελίξεις στον χώρο της μαζικής εστίασης, χαρακτηριστικό της οποίας είναι και ο ειδικός χώρος, ο οποίος δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της το 2014.       

Με σεβασμό και προτεραιότητα στις ανάγκες και απαιτήσεις των συνεργατών-πελατών της, με πιστοποίηση κατά το Διεθνές Πρότυπο Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλισης Τροφίμων  ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 με αρ. ΣΔΑΤ 4243/13 συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίας της και να εξασφαλίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες-πελάτες της, με πάντα παρόντα τον ιδρυτή της ΠΑΝΑΚΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Panakakis Food Solutions

Εταιρικό Προφίλ: 
Αντιπροσωπείες - Εμπόριο - Εισαγωγές Ά Υλών, Μαγειρικής - Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής