Κρασάς | Cretan Food News
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Κρασάς

Κρασάς

CFN

Ένα όνομα, χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες.

Από το 2002, το εστιατόριο «Κρασάς» προσφέρει στο κοινό του Ηρακλείου μοναδικές γευστικές επιλογές που έχουν δικαίως κερδίσει φανατικούς φίλους και σταθερούς θαμώνες.

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, έναντι της πλατείας Ελευθερίας, αλλά και στη Νέα Αλικαρνασσό όπου πρωτοξεκίνησε, το εστιατόριο «Κρασάς» περιμένει τους λάτρεις του γευστικού φαγητού για μια απολαυστική εμπειρία. Οι διάσημες Κρασόπιτες, οι παραδοσιακές πίτες, τα ζουμερά κρεατικά, οι πάντοτε φρέσκες σαλάτες, οι λαχταριστές πίτσες αλλά και δεκάδες άλλες προτάσεις, παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και εγγυώνται την αξεπέραστη νοστιμιά του κάθε γεύματος.

Φυσικά, για όσους επιθυμούν να παραμείνουν στην άνεση του σπιτιού τους και να απολαύσουν κάτι λαχταριστό και  εξίσου χορταστικό, το εστιατόριο «Κρασάς» είναι και πάλι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Πραγματοποιήστε την τηλεφωνική σας παραγγελία ή επωφεληθείτε από την επιπλέον 10% έκπτωση για online παραγγελίες και αναμείνατε μέχρι οι γεύσεις της επιλογής σας να φτάσουν στην πόρτα σας. Ξεφυλλίστε τον ιδιαίτερα πλούσιο κατάλογο, που μπορεί κάλλιστα να καλύψει κάθε γευστική απαίτηση και κάθε ξεχωριστό γούστο και επιλέξτε το πιάτο εκείνο που ταιριάζει καλύτερο στον δικό σας ουρανίσκο και στις απαιτήσεις της κάθε στιγμής.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τον ολοκληρωμένο κατάλογου του «Κρασά» επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Κατάστημα 1ο: Σταδίου 78, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Κατάστημα 2ο: Πλατεία Ελευθερίας, Ηράκλειο Κρήτης

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Κρασάς