Κορώνη ΑΕ | Cretan Food News
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

Κορώνη ΑΕ

Κορώνη ΑΕ

CFN

Όταν επιχειρείς, χρειάζεσαι ένα συνεργάτη που θα σου παρέχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσεις μπροστά. Να αφοσιωθείς στην ανάπτυξη και μακροβιότητα της δουλειάς σου, γνωρίζοντας ότι τα στοιχειώδη τα έχεις ήδη τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα.

Από το 1989, η Κορώνη στηρίζει, τροφοδοτεί, εκπαιδεύει και θέτει τις βάσεις για την επιτυχία. Οι μεγάλες και σταθερές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του χώρου, μας κάνoυν δυνατούς και ανταγωνιστικούς. Με συνέπεια, σεβασμό και πίστη στις αξίες που διέπουν την εταιρία μας, μελετούμε τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς και ενσωματώνουμε νέες ιδέες που εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας. Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών είναι το Α και το Ω μίας επιχείρησης.

Η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που προσφέρει η ΚΟΡΩΝΗ είναι οι πολυτιμότερες Ά ύλες.

Είναι η μαγιά που όταν δουλευτεί με μεράκι έχει τη γεύση της επιτυχίας.

Στην ΚΟΡΩΝΗ το επιχειρείν είναι το πάθος για εξέλιξη.

Οι αδελφοί Βλατά και η εταιρεία ΚΟΡΩΝΗ δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση και διανομή πρώτων υλών και τροφίμων στους κλάδους όπως ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, παγωτού, σφολιατοειδή, μαζική εστίαση, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ σε όλη την Κρήτη, όπως επίσης και σε υλικά συσκευασίας.

Με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία – κατάψυξης διανέμονται καθημερινά όλα τα εμπορεύματα της εταιρείας προς όλους τους προορισμούς στο νησί της ΚΡΗΤΗΣ, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές με στόχο οι πελάτες να διατηρούν την καλύτερη ποιότητα για τα δικά τους προϊόντα καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/κόστους.

Στην ΚΟΡΩΝΗ δίνουμε πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη των πελατών μας. Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα άρτιο εκπαιδευμένο τμήμα από έμπειρους τεχνικούς ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας – παγωτού που μπορούν να προσφέρουν άμεσα την απαραίτητη τεχνογνωσία για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων μας. Ταυτόχρονα δημιουργούν και σας προτείνουν πρωτότυπες συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες σας.


Όραμα_
Ατενίζουμε το Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μία ηγετική εταιρία, πέρα από την περιφέρεια της Κρήτης, η οποία θα πρωτοπορεί παρέχοντας αγνές πρώτες ύλες. Το όραμά μας, να καινοτομούμε, να  εκπαιδεύουμε, να ενημερώνουμε και να προωθούμε όλες τις νέες τάσεις στον τομέα των τροφίμων σε ανθρώπους με όρεξη και μεράκι που αγαπούν αυτό που κάνουν.

AΞΙΕΣ
Θάρρος / Φιλοδοξία_ η υπέρτατη αξία
Θέτουμε συνεχώς νέες προκλήσεις για τους εαυτούς μας. Ερευνούμε το κάθε τι εις βάθος, το αμφισβητούμε όταν χρειάζεται και το ενστερνιζόμαστε όταν συνιστάται. Έχουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ξεκινούμε και να υλοποιούμε νέα, φιλόδοξα projects που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Ακεραιότητα_ είναι θέμα χαρακτήρα   
Είμαστε ηθικοί και έντιμοι. Βοηθούμε το συνεργάτη – πελάτη έτσι ώστε να βελτιωθεί η επιχειρηματική του δυναμική. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελείται η επιχείρησή του και ταυτόχρονα κτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας ανάπτυξης.

Καινοτομία_ είναι το μέλλον
Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας. Συμβαδίζουμε με την τεχνολογία και επενδύουμε σε νέα μηχανήματα, οχήματα και πρώτες ύλες που προσφέρουν άφθονες λύσεις στον συνεργάτη – πελάτη. Διατηρούμε την τεχνογνωσία μας σε κορυφαίο επίπεδο, εξελισσόμαστε και κινούμαστε παράλληλα με την παγκόσμια αγορά.

Εμπιστοσύνη_ πολύτιμη και απαραίτητη     
Προσεγγίζουμε τον επαγγελματία Αρτοποιό, Ζαχαροπλάστη, Σεφ πρωτίστως σαν συνεργάτη και έπειτα ως πελάτη. Η ειλικρίνεια και η αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας. Σε εμάς θα βρείτε τον απόλυτο, εχέμυθο και πιο αξιόπιστο σύμβουλό σας. Ενεργούμε με επαγγελματισμό και αυθορμητισμό χωρίς τυμπανοκρουσίες.
 
Οι άνθρωποί μας _αυτοί που μας κάνουν υπερήφανους
Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Καταρτιζόμαστε συνεχώς μέσα από διεθνείς συναντήσεις και μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας σε όλους όσους μας χρειάζονται. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής μας. Είμαστε πάντα δίπλα στον συνεργάτη -πελάτη έτοιμοι να συζητήσουμε, να κατανοήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία. Είμαστε όλοι ενωμένοι. Η ομαδικότητα είναι το κλειδί της επιχειρηματικότητας.
 
Προιόντα_  

  • ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
  • ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ
  • ΕΙΔΗ HO.RE.CA.
  • ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 
CHEF KORONER Excellence through training
Η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου μας προσωπικού θα σας μυήσει στον κόσμο της σύγχρονης γαστρονομίας, εκεί που το απλό μετουσιώνεται σε κάτι, μαγικά απολαυστικό… Χειροποίητα αρτοποιήματα και γλυκά με φαντασία, μεράκι και πάνω απ’ όλα αγάπη γι αυτό που κάνουμε!
Ταυτόχρονα, φιλοξενούμε κορυφαίους chef patissiers και chef boulangers οι οποίοι μοιράζονται μαζί σας έξυπνα μυστικά, γνώσεις και tips που θα σας διατηρήσουν στην κορυφή! Εκεί όπου ανήκετε!
Τα σεμινάρια επίδειξης σε όλες τις ειδικότητες, περιλαμβάνουν τεχνικές που έχουν σκοπό να εξελίξουν και να οδηγήσουν τους σύγχρονους επαγγελματίες σε πρωτόγνωρα μονοπάτια απόλαυσης, ζυμωμένα με αγάπη, όρεξη και άριστη κατάρτιση! 

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Κορώνη ΑΕ

Εταιρικό Προφίλ: 
Πρώτες 'Ύλες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και Είδη Συσκευασίας