Κατσικάκι με λάπαθα αυγολέμονο
Κατσικάκι με λάπαθα αυγολέμονο
Συνταγή: Ιωάννης Χ. Λάππας
Χρόνος Προετοιμασίας: 60'
Βαθμός Δυσκολίας: 3
Μία παραδοσιακή κρητική συνταγή που προτείνει στους αναγνώστες της, η CretanFoodNews.gr
Υλικά (για 4 άτομα)
- 1 κιλό κατσικάκι παϊδάκια ή σπάλα
- 1 κιλό λάπαθα και σπανάκι
- 4 λεμόνια
- 2 αυγά
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 150 γρμ. ελαιόλαδο
- 1 μάτσο άνηθο
- ½ ποτήρι κρασί άσπρο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα παϊδάκια σε πάχος 1 εκατ. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα παϊδάκια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα λάπαθα με το σπανάκι. Συμπληρώνουμε με υγρά. Όταν ψηθούν κάνουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε μέσα στο κατσικάκι με τον άνηθο ψιλοκομμένο