Κάβα Λουκάκης | Cretan Food News
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Κάβα Λουκάκης

Κάβα Λουκάκης

CFN

Με πείρα πολλών ετών, καθώς λειτουργεί από το 1986, η Κάβα Λουκάκης που βρίσκεται στην περιοχή της Ανυφαντής στα Έξω Λακωνία λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, έχει εδραιωθεί στον χώρο του κρασιού και του ποτού και έχει δικαίως αποκτήσει μια σχέση εμπιστοσύνης αλλά και φιλίας με τους πελάτες της.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση, το οικείο αλλά και φιλικό περιβάλλον αλλά και η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, είναι μονάχα μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της αξιοπιστίας που ταυτίζεται με το όνομα Λουκάκη.

Στην Κάβα Λουκάκης μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ποτών και αναψυκτικών καθώς επίσης νερό, καφέ και φυσικά κρασί. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε κρασί αρίστης ποιότητας από τα οινοποιεία Διαμαντάκη, Ιεράς Μονής Τοπλού, Γεωργιάδη, Δασκαλάκη και άλλα. Μάλιστα, τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί, η Κάβα Λουκάκης πολύ πρόσφατα παρουσίασε και το δικό της κρασί με το όνομα «Έμφασις» και εμφιάλωση Δασκαλάκη από οινοποιείο SILVA Δασκαλάκη.

«EMPHASIS» Λευκό
Σαρντονέ - Πλυτό
Ένας συνδυασμός ποικιλιών  απ’ όπου προκύπτει φρουτώδες χαρακτήρας, πλούσιο στόμα και πολύπλοκη μύτη. Παλαίωση για 5 μήνες σε καινούργιο δρύινο γαλλικό βαρέλι με συνδυασμό δεξαμενής.

«EMPHASIS» Ερυθρό 
Καμπερνέ Σοβινιών –Μανδηλαριά
Συνδυασμός διεθνής και ντόπιας ποικιλίας. Παλαίωση σε δρύινα μόνο γαλλικά βαρέλια για 8 μήνες. Κρασί με έντονη γεύση που επιδέχεται παλαίωση.

Πραγματοποιείστε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά και επωφεληθείτε από την άμεση παράδοση των προϊόντων. Μάλιστα, για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις σας, η Κάβα Λουκάκης αναλαμβάνει σύνθεση δώρων κατόπιν παραγγελίας και παράδοση κατ’  οίκον.