Η IserveU | Cretan Food News
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Η IserveU

Η IserveU

CFN

Η εταιρεία IserveU ιδρύθηκε/δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει το τρίπτυχο  CHECK - SEE - CONTROL. Φιλοσοφία μας το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή.

Απευθύνεται σε χώρους εστίασης ( cafe bar restaurant), εμπορικά καταστήματα (retail)  και όχι  μόνο.

CHECK:  Η IserveU παρουσιάζει στην αγορά του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα την μόνη Ελληνική cloud εφαρμογή παραγγελιοληψίας και μηχανοργάνωσης για cafe- bar- restaurant- retail με την επωνυμία JUICY BAR . Με την εφαρμογή αυτή η επιχείρηση σας βρίσκεται στα χέρια σας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε. Πρόκειται για μια ευφυή εφαρμογή που σας προσφέρει μια επιτυχημένη και υγιή επιχείρηση χάρη στην δυνατότητα επισκόπησης του καταστήματος σας συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, της κατανάλωσης, της απογραφής, καθώς και άλλων στοιχείων που αφορούν την επιχείρηση σας (back office services).

SEE - CONTROL:  Η IserveU προσφέρει την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας ( cctv - alarm) παροχών πλέον απαραίτητων στην σημερινή εποχή. Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με δικτυακά συστήματα ασφαλείας βασισμένα σε cloud εφαρμογές για την καλύτερη, αποδοτικότερη και ασφαλέστερη παρακολούθηση της επιχείρηση σας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

Βασική φιλοσοφία μας η διάθεση υπηρεσιών και προϊόντων αρίστης ποιότητας σε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερες τιμές.

Ελάτε να γνωριστούμε.
Η ομάδα της IserveU