ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε. | Cretan Food News
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023

ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε.

ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε.

CFN

Πρωτοπόρα στον κλάδο της!

H ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου συνεχίζει και δραστηριοποιείται. Το αντικείμενο της εταιρείας είναι η αντιπροσωπία και διανομή εταιρειών καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων. Από το έτος ίδρυσης της η εταιρεία εμφανίζει μια συνεχώς ανοδική πορεία και τοποθετείται στις πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της. Αυτό μπορούμε να πούμε ότι οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή οργάνωση της εταιρείας, την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητα των στελεχών της και τον ζήλο που δείχνουν να έχουν για αυτή. Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της αγοράς και των προμηθευτών μας, κάτι που οφείλεται στη συνέπεια που μας διακρίνει και στη σκληρή δουλειά.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται σε ιδιόκτητους χώρους έκτασης 6 στρεμμάτων στον κόμβο εθνικής οδού Ηρακλείου ΠΑ.Γ.Ν.Η. με στεγασμένους λειτουργικούς χώρους 2000 τετραγωνικών μέτρων, όπως και ένα υποκατάστημα με έδρα τα Μάλια έκτασης 5000 τμ εκ των οποίων τα 2000 τμ είναι στεγαζόμενα. Επίσης η εταιρεία διαθέτει στο σύνολο της ψυκτικούς θαλάμους 700 τμ συντήρησης και 500 τμ κατάψυξης .Τα μέσα παραγγελιοληψίας και παράδοσης είναι 7 αυτοκίνητα πωλητών και 14 φορτηγά διανομών. H εταιρεία απασχολεί 29 άτομα, όπου συνεχώς προσπαθούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.
 
Οι δραστηριότητες μας αφορούν και απευθύνονται στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Επισκεπτόμαστε πάνω από 600 σημεία πώλησης Super και mini market, όπου είναι εποχιακά μαγαζιά, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και συνεταιριζόμενα καταστήματα. Η επισκεψιμότητα στα καταστήματα αυτά είναι 1 έως 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τη δυνατότητα του πελάτη. Η βασική δραστηριότητα της εταιρίας είναι οι αποκλειστικές αντιπροσωπείες καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων. Ενδεικτικά κάποιες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε και διακινούμε στην ανατολική Κρήτη είναι οι παρακάτω: Μύλοι Αγίου Γεωργίου, Morfat, Perla, Αgrino, Φέτα Βαλμα, Νίκας, Bel (la vache), Arla, Καλλονή, Καλλιμάνης, Select (αρτοσκευάσματα), Μύλοι Λούλη και Puratos.
 
Το υποκατάστημα Μαλίων δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού χώρων μαζικής εστίασης .Τα είδη τροφίμων περιλαμβάνουν ποικιλία αγαθών όπως , νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα , σάλτσες και είδη catering . Ο εξοπλισμός χώρων μαζικής εστίασης περιλαμβάνει εξοπλισμό κουζίνας , bar , ξενοδοχείων , εστιατορίων, καφετεριών. Επίσης εμπορεύεται είδη καθαριότητας όπως απορρυπαντικά, χαρτικά και προϊόντα μιας χρήσεως. Οι κωδικοί  που εμπορευόμαστε ξεπερνούν τα 5000 είδη .
 
Το υποκατάστημα Μαλίων απευθύνεται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης .Οι πελάτες μας είναι εστιατόρια , ξενοδοχεία , μπαρ , ζαχαροπλαστεία κτλ . Το υποκατάστημα παρέχει διανομή των προϊόντων του καθημερινά και επίσης οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα τους απευθείας μέσα από την έκθεση μας .
 
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & HACCP 1416 από το 2004.

Κεντρικό:
1ο χλμ Ηρακλείου - ΠΑ.Γ.Ν.Η
Υποκατάστημα Μαλίων:
Πλακούρια Μαλίων, Τ.Κ 70007


 

Εταιρικό Προφίλ: 
Αντιπροσωπία και διανομή εταιρειών καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων.