Ν. Ηρακλείου: Χερσόνησος - Μάλια | Cretan Food News
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ν. Ηρακλείου: Χερσόνησος - Μάλια

Ν. Ηρακλείου: Χερσόνησος - Μάλια

Captain Café Restaurant

Σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό περιβάλλον, στη γνωστή παραλία του Ανισσαρά το Captain Café Restaurant αγκυροβόλησε για όλο το καλοκαίρι!

Ένας άνετος χώρος με παιδότοπο για τα παιδιά, μεγάλες οθόνες τηλεόρασης για τους φίλους των σπορ και με θέα την θάλασσα να απλώνεται λίγα μέτρα μπροστά, αρκούν για να προσανατολίσουν ως εκεί την απόδρασή σας, μόνο λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου. 

Απολαύστε τον απογευματινό ή πρωινό καφέ σας, δοκιμάστε ελαφριά γεύματα μετά την βουτιά σας στη θάλασσα και αποχαιρετίστε την ημέρα με δροσερά κοκτέιλ, ποτά και φυσικά παγωτό!

Coast Café

Το εστιατόριό του Coast Café συμβολίζει την ουσία της θερμής υποδοχής των επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης!

Το Coast Cafe με την άψογη κουζίνα του και τις Μεσογειακές γαστρονομικές του δημιουργίες, συνδυάζει την απόλαυση με την χαλάρωση στην κοσμοπολίτικη Χερσόνησο, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Saradari, Fish Restaurant

Το Σαραντάρι βρίσκεται 1.5χλμ από το κέντρο της Χερσονήσου, μακριά από τον θόρυβο της πόλης και αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις για ένα υπέροχο γεύμα μπροστά στο απέραντο γαλάζιο.

Χωρίς άγχος για το παρκινγκ μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην μοναδική κάλλους παραλία μας από νωρίς το πρωί ή ακόμα και να σας σερβίρουμε σε αυτή, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

Οι προσεγμένες γευστικές προτάσεις μας και προσεκτική επιλογή των υλικών μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.