Μία παραδοσιακή συνταγή που προτείνει στους επισκέπτες της, η CretanFoodNews.gr.
Υλικά για 4 άτομα
Υλικά για τη γέμιση
Για το ψήσιμο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά για να κάνουμε τη γέμιση. Στο τέλος προσθέτουμε το αλατοπίπερο, ανοίγουμε προσεκτικά τους κολοκυθοανθούς και γεμίζουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού ή της σούπας και κλείνουμε προσεκτικά τον κολοκυθοανθό περιστρέφοντας τα φύλλα του για να μην φύγει το μίγμα από το εσωτερικό.
Σε μια κατσαρόλα στρώνουμε κρεμμύδια κομμένα σε φέτες και τοποθετούμε σε στρώσεις τους κολοκυθοανθούς. Στο τέλος σκεπάζουμε με ένα πιάτο και προσθέτουμε 100ml ελαιόλαδο και 300ml νερό και αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά.