Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για τα δύο εναπομείναντα περίπτερα για την Food Expo | Cretan Food News
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για τα δύο εναπομείναντα περίπτερα για την Food Expo

Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για τα δύο εναπομείναντα περίπτερα για την Food Expo

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των Χανιώτικων Προϊόντων και τη στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών καλεί τα μέλη του, να δηλώσουν εφόσον ενδιαφέρονται συμμετοχή, στην έκθεση FOODEXPO GREECE 2019 που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα 16-18 Μαρτίου 2019.

Το ΕΒΕΧ παρακαλεί τα μέλη του να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στα δυο εναπομείναντα διαθέσιμα περίπτερα  στο Ενιαίο περίπτερο 130τμ, του Επιμελητηρίου, που βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο Hall 1.
 
Οριστικοποιώντας το ενδιαφέρον της, κάθε επιχείρηση αποδέχεται το κόστος συμμετοχής το ύψος του οποίου θα κριθεί από τις συμμετοχές,  και αφορά περίπτερα από 6τμ. Εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία, αυτό αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.
 
Στοιχεία επιχείρησης
Επωνυμία:
ΑΦΜ:
Διεύθυνση:
Προϊόν:
Υπ. Επικοιν:
Τηλ:
Κιν:
e-mail:
www….
 
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στο e-mail:epixeirin@chania-cci.gr έως τις 25 Ιανουαρίου 2018.
 
Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους  είναι η ταμειακή του ενημερότητα.
 
Επιχειρήσεις που επιχορηγούνται  ήδη  από την Αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  δεν μπορούν να επιχορηγηθούν και από το Επιμελητήριο.
 
Κάθε μέλος του ΕΒΕΧ δύναται να επιχορηγηθεί για συμμετοχή σε έκθεση εσωτερικού μία φορά το χρόνο.
 
Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210-52329  καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.
 
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Ροκάκης