ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ, Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Διατροφής | Cretan Food News
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ, Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Διατροφής

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ, Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Διατροφής

Cretan Food News

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στηρίζεται στην ανανέωση και τον εμπλουτισμό των Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων.

Πάντα ξεχωριστά, πεντανόστιμα, πιστά στην παράδοση,  με αγνά υλικά της Κρήτης και πιστοποιημένα με HACCP.

Βασικοί άξονες στρατηγικής της επιχείρησης ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ αποτελούν:
α) η Ανανέωση και Εμπλουτισμός των Κρητικών παραδοσιακών Προϊόντων με πίστη στην παράδοση των Συνταγών και των Αγνών υλικών δίνοντας βάση στον εκσυγχρονισμό των Γραμμών παραγωγής και των πιστοποιημένων Διαδικασιών παραγωγής , παράγοντας αναλυτικά τα κάτωθι προϊόντα:  Καλιτσούνια, Λυχναράκια και ανεβατά, τυροπιτάκια, χορτοπιτάκια, σαρικοπιτάκια, σφακιανόπιτες, βοσκόπιτες, αγνόπιτες, μαραθόπιτες, τρίγωνα.

β) Η εμπορική Ανάπτυξη και η Επέκταση του Δικτύου Διανομής. Παράλληλα με την Χονδρεμπορική και Λιανεμπορική λειτουργία της επιχείρησης και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και ολοκληρωτικά στον νομό των Δωδεκανήσων με πελάτες στον Τουρισμό, Ξενοδοχεία, Εστίαση, Αρτοποιία - Snack, Super Market κ.α. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η παρουσία της εταιρείας στο εξωτερικό ενισχύεται με την συμμετοχή της σε με μεγάλες εκθέσεις με ένα δίκτυο φορέων εξωστρέφειας όπως τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και τον ΟΠΕ (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών).

Η Επιχείρηση ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ συνάπτει Σχέση Εμπιστοσύνης με τους πελάτες της βασισμένη στην Παράδοση, στην Ποιότητα, στην Γνησιότητα και την Κρητική Διατροφή μέσα από την ανεπανάληπτη Γαστρονομία, την Φιλοξενία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό που μόνο η ίδια η Κρήτη και οι άνθρωποι της ξέρουν να προσφέρουν στους επισκέπτες της!
Με την Δύναμη της Αλήθειας!

Facebook: Χριστοφάκη Κρητικά παραδοσιακά προιόντα διατροφής

Εταιρικό Προφίλ: 
Κρητικά Παραδοσιακά Προϊόντα Διατροφής