ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ | Cretan Food News
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ

ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, είναι μια επιχείρηση πρωτοπόρα για το νησί της Κρήτης, που με συνεχείς εργασίες ανανέωσης και διεύρυνσης, έχει επιτύχει μέχρι σήμερα να κατέχει την πρώτη θέση στην Κρήτη στην πώληση νερού 18,9 λίτρων.

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε, παράγονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για τρόφιμα και είναι πιστοποιημένα με HACCP και ISO.

Η εταιρία ιδρύθηκε στο τέλος του 1996 και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στην εμφιάλωση και διάθεση ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΝΕΡΟΥ στην πρωτοποριακή και οικολογική επιστρεφόμενη συσκευασία των 18,9 λίτρων. Αυτό αποτέλεσε τομή στην ελληνική αγορά του επιτραπέζιου νερού γιατί έως τότε στον χώρο άνθιζε μόνο η συσκευασία του πλαστικού μπουκαλιού 1,5 και 0,75 λίτρων. Παρ' όλες τις δυσκολίες ενός τελείως άγνωστου τρόπου συσκευασίας και διάθεσης στην Ελλάδα, η ποιότητα του προϊόντος της ΚΡΥΣΤΑΛ και η ακρίβεια των υπηρεσιών της την οδήγησαν στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Από το 1999 ξεκίνησε και σταδιακά ανέπτυξε την παραγωγή πλαστικών - συναφών ειδών για το εμφιαλωμένο νερό, με την ευρεσιτεχνία του ιδρυτή σε μηχανήματα παραγωγής πλαστικού πώματος για την φιάλη 18,9 lt. Τα μηχανήματα παραγωγής ΚΑΠΑΚΙΟΥ και ΒΑΛΒΙΔΑΣ, αποτελούν βραβευμένες πατέντες που δίνουν στην εταιρία πια την δυνατότητα επέκτασης στην παγκόσμια αγορά και την τιμή να εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Πελάτες της Κρυστάλ είναι υψηλών προδιαγραφών εταιρίες στην Γερμανία, την Αγγλία, την Τσεχία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, αλλά και στην Σενεγάλη, την Νιγηρία, το Ισραήλ και πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης Αφρικής και Ασίας.

Η ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, ανταποκρινόμενη στην αποδοχή του καταναλωτή και οδηγούμενη πάντα από την εμμονή της στο άριστο προϊόν έχει πλέον κατακτήσει με τα προϊόντα της, συνεργάτες και πελάτες στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Απασχολεί κατά μέσο όρο 35 άτομα όλο το χρόνο και χωρίσει τις εργασίες της, σε δύο ιδιόκτητες εγκαταστάσεις:

Το εργοστάσιο εμφιάλωσης της ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, εδρεύει στον Δήμο Καστελίου Πεδιάδος Κρήτης, στους πρόποδες του βουνού και είναι από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τελευταίας τεχνολογίας αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, ούτως ώστε να μην υπάρχει καθόλου ανθρώπινη παρέμβαση στην εμφιάλωση του νερού, παρά μόνο στην τροφοδοσία και την επίβλεψη του μηχανήματος.

Τα κεντρικά κτίρια της εταιρίας, εκτάσεως έξι στρεμμάτων στην ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου, είναι η καρδιά της διάθεσης του νερού, με άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό και πεπειραμένους οδηγούς - διανομείς. Επίσης στεγάζουν την παραγωγική και συσκευαστική μονάδα Καπακιών Βαλβίδων και Βάσεων, με ευρωπαϊκών προδιαγραφών - τελευταίας τεχνολογίας πρέσες και συσκευαστικά μηχανήματα και απαρτίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας έτσι ένα άριστο στην κατασκευή προϊόν.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, εισάγονται από τις πιο αξιόπιστες υψηλών προδιαγραφών εταιρίες στον κόσμο και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις υγιεινής και καταλληλότητας για χρήση σε τρόφιμα.

Έτσι, η ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ έχει εισχωρήσει στην παγκόσμια αγορά με επιτυχία και οι πελάτες μας εντός και εκτός Ευρώπης, επιλέγουν και επιμένουν στα προϊόντα μας, για την υψηλή ποιότητα με τις πλέον προσιτές τιμές σε σύγκριση με άλλα συναφή προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η ομάδα της ΚΡΥΣΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, πάντα μέσα στην καρδιά των εξελίξεων στον χώρος της, σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Πάντα πρωτοπόρα και πατώντας γερά στις βάσεις της, επιφυλάσσει πολλές ακόμα ευχάριστες εκπλήξεις στην Ελληνική και Παγκόσμια αγορά.