ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.Ε. | Cretan Food News
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.

CFN

Μισός αιώνας ιστορίας στην επισιτιστική αγορά!

Μια εταιρεία με χρόνια παράδοση στην επισιτιστική αγορά είναι η γνωστή εταιρεία Ι. ΒΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕ.  Σήμερα, μετρά ήδη 53 χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης στην εισαγωγή, εμπορία, αντιπροσωπεία και διανομή τυποποιημένων τροφίμων, αλλά και ειδών συσκευασίας.

Περισσότερο από μισό αιώνα, λοιπόν, η εταιρεία Ι. ΒΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕ στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών horeca (hotel, restaurant, catering) και retail (εφοδιασμός super  market), έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κλάδου. Με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας να βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης, η εταιρεία έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην εξωστρέφεια της λειτουργίας της, τηρώντας πάντα τους κανόνες δεοντολογίας της αγοράς.

Χαρακτηριστικές είναι οι δύο επωνυμίες της επιχείρησης, που έχουν κατακτήσει την αγορά επαγγελματικών τροφίμων και ειδών συσκευασίας: η Natural Tastes (τρόφιμα) και η Quality Pack (είδη συσκευασίας). Η εταιρεία  έχει κατοχυρώσει τις δύο αυτές επωνυμίες των δικών της γραμμών παραγωγής, μέσω ειδικών αδειών από το Υπουργείο Εμπορίου.

Η εταιρεία Ι. ΒΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕ καλύπτει όλη τη γκάμα αναλώσιμων μαζικής εστίασης σε ξηρό φορτίο (κονσέρβα) και παστά τρόφιμα, με αντιπροσωπείες από γνωστούς οίκους, τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς αγοράς. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της για παραγγελίες εξειδικευμένων υλών, που αναλαμβάνει να εντοπίσει και να τους διαθέσει, πάντα με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας που προσφέρει.

Μάλιστα, η εταιρεία έχει καταφέρει να επιτύχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: τη non-stop, πλήρη λειτουργία της σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, καλύπτοντας ολοκληρωμένα, τόσο τον κλάδο της horeca -με πλήρη γκάμα για  ξενοδοχείου και catering - αλλά και τις κατηγορίες των παστών και σαρακοστιανών.

Έχοντας αναπτύξει ένα οργανωμένο δίκτυο διανομών σε ολόκληρη την Κρήτη,  η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και στον κλάδο των logistics.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Ι.ΒΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕ διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας, ενώ παράλληλα και η λειτουργία της επιχείρησης έχει πιστοποιηθεί, τόσο με ISO, όσο και με HACCP .

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της όχι μόνο σε διανομές και αντιπροσώπευση, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο Κρήτης.
 

Εταιρικό Προφίλ: 
Αντιπροσωπείες & εμπόριο πρώτων υλών