Αρτοσκευάσματα Κουνδουράκη | Cretan Food News
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Αρτοσκευάσματα Κουνδουράκη

Αρτοσκευάσματα Κουνδουράκη

Cretan Food News

Η εταιρία των αδερφών Κουνδουράκη έχοντας ως αξίες την ποιότητα, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και το πάθος για πρόοδο & ανάπτυξη και με κύριο γνώμονα τον φούρνο της γειτονιάς ξεκίνησε το 1994 στις Μοίρες του νομού Ηρακλείου μία μονάδα παραγωγής άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής.

Δυο χρόνια μετά ίδρυσε τα πρώτα καταστήματα λιανικής: από τότε συνεχώς αναπτύσσεται και σήμερα έχει τέσσερα καταστήματα και ένα franchise.
 
Το έτος 2000 στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, η εταιρία ξεκίνησε την υλοποίηση μιας πρότυπης μονάδας παραγωγής, με στόχο την σταθερή ποιότητα για το καλό ψωμί, τα βουτήματα, τα γλυκίσματα και το παγωτό.

Η εταιρία πάντοτε με πνεύμα καινοτομίας και ανάπτυξης, μετά από συνεχή έρευνα στις ευρωπαϊκές αγορές, πρωτοπορεί και εισέρχεται και σε νέες κατηγορίες, στον χώρου του σούπερ μάρκετ με συσκευασμένο φρέσκο ψωμί, ψωμί του τοστ και συσκευασμένων εκλεκτών αρτοσκευασμάτων για να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτή. Αποκτά ένα ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων καταφέρνοντας έτσι για πρώτη φορά να διακινείται σε όλο το νησί λίγες μόνο ώρες μετά την παραγωγή του και με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες της σωστής διακίνησης και μεταφοράς. Έτσι ανταγωνίζεται πλέον τις πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των συσκευασμένων αρτοσκευασμάτων.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο retail και έχοντας αποκτήσει την τεχνογνωσία που χρειάζεται, επεκτείνεται και στο χώρο των κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων κάθε είδους για επαγγελματική χρήση.

Οι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα παραγωγής, τα καινοτόμα προϊόντα πάντοτε συνδυασμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, η αγάπη και το μεράκι για την παρασκευή των προϊόντων της.

Ο κυριότερος στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας για την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών θέτοντας υψηλές προδιαγραφές μέσα από την τήρηση των αυστηρότερων κανόνων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2005 και τηρεί πιστά τις διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης στα αρτοσκευάσματά της.

Μαζί με εσάς προχωράμε και γινόμαστε καλύτεροι.

Βρείτε την επιχείρηση στο Facebook: Αφοι Κουνδουρακη Ο.Ε.(γεύσεις ζωής!!!)

Εταιρικό Προφίλ: 
Προϊόντα ζύμης