Ηράκλειο | Cretan Food News
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ηράκλειο

Ηράκλειο

Siganos executive food events

Πραγματοποιώντας Το Όνειρο!!! Με αισθητική υψηλών προδιαγραφών και γεύσεις που προκαλούν τις αισθήσεις, η Siganos executive food events έρχεται να πραγματοποιήσει το δικό σας όνειρο.

Με την εμπειρία πολλών χρόνων και το κύρος που εσείς μας έχετε δώσει, τη συνεχή ενημέρωση για ό,τι νέο στο χώρο, μα πιο πολύ με πραγματική αγάπη γι΄αυτό που προσφέρουμε, αποτελούμε εγγύηση για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ

Η Σαβουιδάκης Κρητικά Προϊόντα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και την εμπορία ελαιολάδου και άλλων κρητικών προϊόντων (κρασί, τσικουδιά, ρακόμελο) που συμπληρώνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αντίποδας

Στους πρόποδες του ένα περιβάλλον νοσταλγικό,
στα μονοπάτια του η νοστιμιά, η γεύση, το μεράκι και η ευταξία,
στην κορυφή του η ευφορία και η ικανοποίηση

Αυτή την αίσθηση μας δίνει το παρεϊστικο στέκι του Αντίποδα. Ένας χαλαρός μικρός, φιλικός χώρος στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, στο πλακόστρωτο της πλατείας Κοραή, που συγκεντρώνει κουβέντες, γέλια και σούσουρα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Τα Μερακλίδικα

Τα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη ασχολούνται εδώ και 25 πλέον χρόνια με την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων με βάση το ελαιόλαδο, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχοντας αντλήσει πολύτιμη πείρα στις παραδοσιακές γεύσεις.

Κρεοπωλεία Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ

Βρείτε εξαιρετικής ποιότητας κρέας και πρωτότυπες προτάσεις για το καθημερινό σας τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα της εταιρείας Μαρμαράς Π. ΑΕΒΕ.

  • Μαγγανάρηδων 27, ΤΚ 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810231120

  • Ικάρου 28, Ν.Αλικ/σός, ΤΚ 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810229800

  • Γερωνυμάκη & Μονής Τοπλού 2, ΤΚ 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810220391

  • Ειρήνης & Φιλίας 102, Μαλάδες, ΤΚ 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810542418, 2810542417

ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε

Η  ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε λειτουργεί περίπου τέσσερις δεκαετίες καθώς ιδρύθηκε το 1977 με την επωνυμία ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με την οποία και καθιερώθηκε επί 36 έτη έως και το 2013 οπότε μετατράπηκε σε Α.Ε

Δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) με αντικείμενο εργασιών την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, πώληση και διανομή Α΄ υλών μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, χυμών και αναψυκτικών.

Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων για την καθημερινή διανομή των προϊόντων της.

Pages